Kjærgaard Symaskiner - Skolegade 1 - 9800 Hjørring
kontakt@symaskine.dk - tlf. 98 92 19 53

GDPR – EU persondataforordning

Hos Kjærgaard Symaskiner har vi styr på vores data – og det er lige præcis, hvad kravene er omkring den nye EU persondataforordning – også kaldet GDPR.

Alle data indsamlet anvendes alene af Kjærgaard Symaskiner til at identificere, hvem, der har købt varer hos os, således at vi til enhver tid kan kontakte vore kunder i forbindelse med evt fabrikationsfejl, som vi måtte få kendskab til og, som vi så gerne vil delagtiggøre jer i.

Når du registrerer dig på vort website, så ligger alle data på en secure server og du er den eneste med kendskab til dit password – altså lige bortset fra selve systemet, som opbevarer det i krypteret tilstand.

Du kan til enhver tid rette og slette dine data i webbutikken, og så er den del på plads…
I vort kunderegister er du naturligvis også oprettet, så vi kan sende dig faktura og udskrive pakkelabels, så en vare kan sendes til dig. Denne del ligger lokalt hos os på intern IT og er en del af vort bogholderi. Systemet arbejder på passwordsikrede systemer, som ikke kan tilgås via internettet men alene via lokalnet i butikken.

Vi sælger eller overdrager ikke oplysninger om dig til tredjepart, så dine data vil aldrig blive anvendt til udsendelse af materiale fra andre end Kjærgaard Symaskiner.

Hjørring den 31. maj 2018