BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Brother CS10

Superpris
DKK 1.895,00

Brother CS 10

Elektronisk symaskine med LCD-Display
Brother CS10 er en elektronisk symaskine med mange muligheder. Du får over 40 syprogrammer, hvor du kan vælge mellem nyttige og dekorative sting. Med tasterne ved siden af LCD-displayet kan du let vælge det ønskede sting. Displayet viser praktisk information om stingene, så som stinglængde og -bredde, og hvilken trykfod du skal bruge. Med et tryk på en knap kan du vælge et andet sting.

Justerbar stinglængde og -bredde
Både stinglængde og stingbredde kan du indstille ved hjælp af tasterne. Den maksimale stingbredde er 7 mm, den maksimale længde er 5 mm. Med CS10 symaskinen kan du let sy et knaphul i en enkelt arbejdsgang. Du kan desuden vælge mellem fem forskellige slags knaphuller. Seks-punkt transportøren er sænkbar, så du kan sy frit. Du har også muligheder for at quilte, brodere eller skabe monogrammer.

Friarm

Automatisk nåletråder

Med LED-belysning

Nålestop op/ned

Medfølgende tilbehør
Denne symaskine fra Brother giver mange muligheder, men er samtidig yderst brugervenlig. Derfor er den både velegnet til begyndere og øvede. Med til maskinen får du ikke kun et praktisk etui, men også et komplet tilbehørssæt. Du kan altså straks komme i gang med dit første projekt. Følgende tilbehør medfølger.

  -  Standard trykfod (zigzagfod)
  -  Knaphulsfod
  -  Overlockfod
  -  Blindsømsfod
  -  Monogramfod
  -  Stopplade
  -  Spoler
  -  Standardnåle
  -  Tvillingenål
  -  Lille børste
  -  Skruetrækker