BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Bernina L-220 Coverlocker

Listepris
 DKK 7.995,00

Superpris
DKK 5.995,00

Helt ny model coversøms-maskine fra Bernina på gaden fra April 2014

Ring gerne for at få vores dagspris på denne maskine.


Professionel finish i et enkelt trin 

Spar tid, og lav hurtige sømme med en coverlockeren. Dine syprojekter tager hurtigt og ubesværet form. Innovative funktioner gør BERNINAs coverlockere dejligt nemme at bruge og sikrer professionel kvalitet helt ned til det sidste sting. coverlockeren er en perfekt følgesvend til symaskinen som specialist i dæksømme og kædesømme.

Griber-trådningsautomatik

Med den ukomplicerede griber-trådningsautomatik på BERNINA L 220 er det nemt at tråde. Det der især imponerer ved L 220-modellen er dens brugervenlighed. Åbn dækslet og benyt ganske enkelt griber-trådningsautomatikken til at klargøre gribertråden. Endnu en fordel, som gør det til en fornøjelse at sy med BERNINA L 220.


Flad samlesøm med dæksøm

I noget tøj vil du helst ikke have noget, der gnider mod din hud. Dæksømmen giver dig perfekte, flade samlesømme, så tøjet bliver rart at have på. Den 3-trådede, smalle dæksøm er den perfekte, flade sømkant til alle strækstoffer: Den kan også bruges som dekorativ topdæksøm til T-shirts, sportstøj, strik og jerseytøj, lingeri eller sweatshirts.


Enkelt kantafslutning med dæksøm

Fordi denne dæksøm måler 5 mm eller 2,5 mm, har den præcis den bredde, som oftest bruges i brugsklart tøj, så dine projekter vil få et professionelt look.