BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Husqvarna Diamond Royale

Listepris
 DKK 49.995,00

Demopris
DKK 15.000,00

Husqvarna Designer Diamond Royale

Hemmeligheden bag skønheden!


Brilliante muligheder i hver eneste funktion!

Sy- og brodérimaskinen DESIGNER DIAMOND Royale™ fra HUSQVARNA VIKING® giver dig fantastiske resultater. Den er helt intuitiv og har innovative funktioner som ikke findes på nogen anden sy- og brodérimaskine. Du vil elske det hele!
 
Med mere end 1200 sømme (nytte-, quilte-, dekorative og - vintage-sømme)at vælge imellem er det kun din egen kreativitet, der sætter grænser! Desuden kan du med DESIGNER DIAMOND Royale™ sy fantastiske applikations- og pop-op sømme på dine syprojekter med de såkaldte 3D-sømme. Disse sømme bygger på en patenteret teknik!

Brug den enestående, patentanmeldte sømteknik, 3D-sømme, til at tilføje applikationer eller til at lave pop-op-effekter og opnå exceptionelle, dekorative resultater.
Få perfekt, jævn fremføring af stoffet, når du quilter, syr i strækstof, loddent stof eller læder med den medfølgende udskiftelige overtransportør.
Oplev smukkere broderier end nogensinde før med færre justeringer, selv ved brug af udfordrende metaltråde, takket være det enestående sømsystem, deLuxe™ Stitch System.
Naviger intuitivt på den ultimative interaktive skærm, som nu har bredere betragtningsvinkler og mere strålende farver. Maskinen er på lager i vores nordjyske forretninger.
Vælg mellem en række indbyggede former, og lav straks applikationsbroderier med den nye funktion til design af applikationer, Design Appliqué.
Brug funktionen til placering af motiver, Design Positioning, til at sammensætte broderierne på en nem og enkel måde.


Se mere på: https://www.youtube.com/watch?v=zxo7h56P93s

Og på: http://husqvarnaviking.com/da-DK/Maskiner/DESIGNER-DIAMOND-Royale