BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Pfaff Creative 3.0 MED enhed

Listepris
 DKK 24.995,00

Superpris
DKK 18.500,00

Pfaff Creative 3.0

Hvis du altid søger efter inspiration nye færdigheder at lære, og muligheder for at udtrykke din egen personlige stil. Har du brug for en symaskine, som opfylder dine nuværende behov, og med mulighed for at at udvide dine kreative muligheder fremover. Hvis du elsker at brodere og alle de uendelige muligheder, det giver. Så er denne Pfaff Creative 3.0 den perfekte maskine for dig!

Pfaff Creative Touchskærm.
Den tydeige skærm med høj opløsning viser sømmene i deres naturlige størrelse og broderimotiver i deres rigtige farver. Det intuitive layout er nemt at forstå. Tilpas broderimotiver direkte på skærmen. Du kan nemt kombinere flere motiver direkte på skærmen.

Stitch Creator funktion.

Med denne funktion kan du lave nye 9mm sømme eller redigere de indbyggede sømme uden begrænsninger for din kreativitet.

Indbyggede broderimotiver og skrifttyper + hukommelse til at gemme dine kombinationer.

157 fantastiske broderiotiver og 2 broderiskrifttyper - alle i tre forskellige størrelser - ligger i din symaskines hukommelse. Der er også masser af plads til at gemme dine egne kombinationer, så du nemt kan hente dem frem igen.

Det Originale IDT System.
Indbygget overtransportør - kun fra Pfaff i mere end 45 år! Fuldstændig jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Medfølger af rammer 120*120mm og 260*200mm.

Se mere på:http://www.pfaff.com/da-DK/Machines/creative-3-0

Og på: https://www.youtube.com/watch?v=mCBwi1SAqJY