BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Brugt Husqvarna Designer Diamond MED enhed

Listepris
 DKK 49.995,00

Brugtpris
DKK 15.000,00

DESIGNER DIAMOND - KOMPLET - SOM NY!

Den mest fantastiske sy- og brodérmaskine nogensinde!
Denne juvel blandt symaskiner sætter nye standarder for syning og broderi. HUSQVARNA VIKING® kan tilbyde syentusiaster de mest storslåede, omfattende funktioner, man kan få i dag, kombineret med banebrydende teknologi og design. Denne enestående juvel vil inspirere din kreativitet som aldrig før!

Forestil dig mulighederne

Endelig; en topmoderne sy- og brodérmaskine, der med sine helt utrolige muligheder for alvor vil hæve din syerfaring til nye højder. Syentusiaster vil tage imod nogle af verdens mest storslåede og omfattende funktioner med åbne arme; funktioner, der sætter dem i stand til at skabe deres drømmeprojekter.

Forestil dig de praktiske funktioner

Ingen anden sy- og brodérmaskine leverer samme topmoderne brugervenlighed som HUSQVARNA VIKING® DESIGNER DIAMOND™ sy- og brodérmaskinen. Hvis du sætter pris på, at der er så få arbejdstrin som muligt mellem dig og hver enkelt funktion, vil du værdsætte dette nye niveau for de praktiske funktioner.

Forestil dig innovationen

Nu kan du opleve de mest enestående fremskridt inden for sy- og brodérteknologien. Fra imponerende sømme til fantastisk værktøj, alle syentusiastens ønsker går i opfyldelse.

Forestil dig mulighederne

Der er ikke noget som et fantastisk udvalg af tilbehør, der kan få din kreativitet op på det næste niveau! Med vores uundværlige brodérramme og programmer bliver dine idéer til virkelighed!

Forestil dig inspirationen

De viste DESIGNER DIAMOND™ syprojekter sætter med garanti din fantasi i bevægelse! Forestil dig bare alt det, du kan lave med den mest fantastiske sy- og brodérmaskine ved din side, hvad enten du bliver inspireret til at skabe til dig selv eller dine nærmeste.

Alle funktioner og fordele i en engelsk PDF:
Alle funktioner og fordele.