BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Husqvarna Viking Do all quilter's hoop, 150x150 mm.

Superpris
DKK 849,00

Nyttigt tilbehør: (Købes separat)

| Husqvarna Designer 1 m/USB
DKK 16.500,00
Bestil
| Brugt Husqvarna Designer Diamond
DKK 44.995,00
Bestil


Husqvarna Viking Do all quilter's hoop, 150x150 mm.

Utrolig nemt at brodere
  • Perfekte syresultater

Endelig en ramme, der passer til alle dine behov!

Én yderramme med "hurtigudløser" og to forskellige inderrammer gør det utrolig nemt at brodere med Do all quilter's hoop.

Du vælger ganske enkelt den "lette" inderramme til lette stoffer og den "tunge" inderramme til kraftige stoffer eller stoflag/pladevat.

TIPS TIL FLOTTE BRODERIER:

1. Spænd stoffet rigtigt fast i rammen. Det er meget vigtigt for broderiets kvalitet. Brug det mellemlæg, der passser til stoffets kvalitet og type (se ovenfor). Løsn skruerne i brodérrammen tilstrækkeligt til at få stoffet ind i rammen uden at trække det skævt. Placér den store udvendige ramme på en stabil, plan flade, og læg derefter mellemlæg og stof over den. Læg den mindre indvendige ramme oven på og tryk den fast for at spænde stoffet fast i rammen. Træk ikke i stoffet, når det sidder i rammen, da det vil få det til trække skævt og strække sig. Hvis broderiet er syet på strakt stof, vil stoffet bule, når rammen bliver fjernet.

2. Brug en fin brodértråd (nr. 40) som overtråd og en fin undertråd (følg anbefalingerne i brugsanvisningerne).

3. Sæt en ny universalnål størrelse 80 (eller en brodérnål til specialtråd eller specielle stoffer) i maskinen. Brug størrelse 75/11 til tynde stoffer eller 90/14 til kraftigere arbejder.

4. Pres det færdige broderi fra vrangen, på en vatteret flade.