BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Brugt Husqvarna Designer 1 USB

Listepris
 DKK 29.995,00

Brugtpris
DKK 8.000,00

Husqvarna Designer 1 usb med broderienhed.

 2 årgaranti. Gratis leveret som alt andet.

SENSORSYSTEMET

AUTOMATISK DREJEFUNKTION
Stands med nålen nede, trykfoden registrerer stoffets tykkelse og hæves til glideposition, når du skal dreje på stedet. Gør det nemt at applikere og quilte.

AUTOMATISK TRYKFODSLØFT
Trykfoden sænkes og hæves automatisk efter den enkelte syteknik. Fire positioner: nede, dreje, oppe og ekstraløft. Du har hænderne fri til at styre stoffet.

AUTOMATISK TRYKFODSTRYK
Justerer automatisk efter stoffets tykkelse, mens du syr, og giver perfekt ensartet fremføring.

AUTOMATISK SYGUIDE
Tryk på stoftype og syteknik, så bliver den bedste søm, stingbredde og –længde, trådspænding, syhastighed samt automatisk trykfodstryk indstillet. Se sømmen, den bedste trykfod og den bedste nål til det valgte stof og den valgte teknik. Du kan altid ændre indstilling ved specielle teknikker.

FARVETOUCHSKÆRM
Alt er lige inden for rækkevidde. Se broderierne i farver, før du syr.

TRE BRODÉRRAMMER MEDFØLGER
Sy motiver i tre forskellige brodérrammer. Brodér motiver i standardrammen (100 x 100 mm), designerrammen (240 x 150 mm) eller Mega brodérrammen (360 x 150 mm) uden at behøve at flytte stoffet.

AUTOMATISK TRÅDKNIV
Et enkelt tryk skærer omgående over- og undertråden af, trækker overtråden om på undersiden af stoffet og løfter trykfoden. Når du broderer, er det kun overtråden, der skæres af automatisk ved farveskift. Over- og undertråden skæres automatisk af, når broderier, knaphuller etc. er syet færdig. Programmér den automatiske trådkniv til at skære tråden af automatisk ved slutningen af et sømprogram. Tryk på den automatiske trådkniv, mens du syr, eller programmér den til automatisk at skære tråden af, når du er færdig med en programmeret sekvens.

SE, FØR DU SYR
Sømmene vises på farvetouch-skærmen i den retning, de bliver syet. Alle ændringer, du foretager, vises øjeblikkelig, og en trykfod anbefales.

QUICKFONT PLUS MEDFØLGER
Ubegrænsede brodérskrifttyper. Opret en brodérskrifttype ud fra de TrueType-skrifttyper, der findes på din computer.

FREMSTILLET I SVERIGE
Husqvarna Viking har designet og fremstillet symaskiner af fineste kvalitet og udviklet banebrydende teknologi i over 130 år.

HÆFTE-FUNKTION
Tryk på FIX-knappen for at standse og hæfte en søm på stedet med bittesmå frem- og tilbagegående sting. Programmér hæfte-funktionen til hæftning af ender undervejs i et sømprogram.

STOP-FUNKTION
Tryk på STOP for at afslutte en søm eller et sømprogram og hæfte ende automatisk. Perfekt til at holde quiltearbejder sammen med enkeltsting.

MIDLERTIDIG OG PERMANENT TILBAGESYNING
Tryk på TILBAGESYNING for at sy en søm baglæns og hæfte ende med hæftesting. Tryk to gange på TILBAGESYNING for at sy baglæns permanent.

HASTIGHEDSINDSTILLING
Tryk på HASTIGHED for indstilling af fem forskellige syhastigheder, afhængigt af dit syprojekt og din rutine. Perfekt, når man skal lære at sy.

SY UDEN FODREGULATOR
Tryk på START/STOP for at begynde og afslutte syning og broderi. Perfekt til lange rækker af sømme med stabil hastighed, så du kan koncentrere dig om projektet. Ideelt til personer med fysiske begrænsninger.

NÅLESTOP OPPE/NEDE
Indstil nålestop oppe eller nede, når du skal dreje, applikere og lign. Træd let på fodregulatoren, eller tryk på knappen for at flytte nålen op eller ned når som helst.

GENSTART AF SØM
Tryk på genstart af søm for at begynde at sy i starten af en søm eller et sømprogram. Alle sømindstillinger bibeholdes.

FULDAUTOMATISK SELVJUSTERENDE TRÅDSPÆNDING
Den bedste trådspænding til alle slags syning og broderi indstilles automatisk. Den automatiske trådspændingsindstilling er nem at ændre ved specielle teknikker.

TO INDBYGGEDE TRÅDRULLEHOLDERE
Vandret og lodret trådfremføring til syning med tvillingnål og ved specielle sy- og kantstiknings-teknikker. Nem spoling af under-tråd, mens du syr eller broderer.

SIKRING AF TVILLINGNÅL
Angiv tvillingnålens bredde for at indstille maksimal stingbredde til alle sømme.

NEM TRÅDNING OG AUTOMATISK NÅLETRÅDER

HURTIG SPOLING AF UNDERTRÅD
Spol undertråden fra nålen. Det er ikke nødvendigt at tage tråden ud og tråde maskinen om.

KLEMFRI ROTERENDE GRIBER
Trådene glider omkring spole-området, så der aldrig opstår løkkedannelse.

SMØREFRI
Ingen smøring, ingen pletter på stoffet.

OVER- OG UNDER-TRÅDSFØLER
Designer I USB holder op med at sy og advarer dig, når tråden er brugt op eller knækket.