BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Husqvarna Designer Epic

Listepris
 DKK 59.995,00

Superpris
DKK 59.995,00

Husqvarna Designer Epic.

Nu er der endnu kortere vej fra tanke til handling, Designer Epic sy- og brodérmaskinen er skræddersyet til at give dig en helt ekstraordinær oplevelse. Den er f.eks udstyrret med en Tablet-ligende skærm, WiFi, 120 Trin-for-trin animerede og illustrede øvelser og meget meget mere. Det betyder du kan føre dine vildest kreative idéer ud i livet.

JoyOS Adviser Funktion.
Vælg stoftype og få et stort udvalg af syteknikker, fra basis - til detaljeret syning. JoyOS Advisor funktionen vil vælge den bedste søm, stingbrede,- længde, trådspænding/trådudmåling og trykfodstryk til dn teknik, du har valgt. Animationer og illustrtioner hjælper dig på vej og giver dig ekspertråd på skærmen.

MySewnet Cloud.
MySewnet services cloud giver dig nem adgang til broderier fra forskellige enheder, herunder din computer, tablet eller Designer Epic. De synkroniseres altid og er til gængelige via WiFi. Den gratis App- mySewMonitor - opdaterer dig om status for dit broderi, når du ike er i nærhden af din Designer epic. Tabletligende Skærm. Markedets største kapacitive touch skærm på 10.1". Det er nemt at navigere på skærmen via multi-touch funktioner. Første og eneste mærke med interaktiv, tbletligende skærm. Træk og slip på skærmen, zoom rotér, knib, swipe og spred - ligesom på en tablet eller smartphone.

Stort arbejsområde.
Vores største broderiområde nogensiden!! Endnu større område! Dine drømmeprojekter, om det er quilts, syning til hjemmet eller tøj, kan blive endnu større. Brodér op til 360*260mm, uden at vende rammen. Størst syområde 310*140mm. Fuldautomatisk Nåletråder. Med et tryk på en knap trådes din nål, og du er klar til at sy. Problemfri trådning hver eneste gang!

30% størrer spoler.
Designer Epic maskinen har en 30& større spole end vores tidligere maskiner. Så kan du sy og brodere ednu mere, før det er til til at spole undertråd!

Se meget mere om denne lækre maskine på youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=bgxnqIH0GO8

Og på: http://husqvarnaviking.com/da-DK/Machines/DESIGNER-EPIC