BETALINGSFORMER
Kreditkort:

     Husqvarna Designer Ruby Royale

Listepris
 DKK 34.995,00

Superpris
DKK 34.995,00

Husqvarna Viking Designer Ruby Royale.

Er en sy- og broderimaskine som er tronfølger - en rigtig prinsesse. Den gør det nemt lige at lave det dit hjerte begærer, til de vigtigste mennesker og begivenheder i dit liv. Oplev de innovative sy- og broderiteknikker og de indbyggede, praktiske funktioner, som er med til at tage din kreativitet et skridt videre. Designer Ruby Royale maskinen er helt intuitiv og skaber en kongelig kvalitet i hver eneste!

Industiens første deLuxe Stitch system.
Oplev smukkere broderier end nogensinde før med færre justeringer, selv ved brug af udfordrende metaltråde, takket være det innovative deLuxe Stitch System.

Stor Interaktv skærm.
Den store interaktive skærm giver en fantastisk visning med levende farver og bred visningsvinkel. Branchens første sømteknik 3D-Sømme. Brug den brancheførende, patentanmeldte sømteknik 3D-sømme til at tilføje applikationer og opnå fantastiske, dekorative resultater.

Basic Design Applique funktion.
Vælg mellem en række indbyggede figurer og lav applikationsbroderier med funktionen til design af applikationer - Basic Design Applique.
 
Design Positioning.
Funktionen til placering af motiver, samler store broderier med perfekt præcision.

Øget broderhastighed.
Din Designer RubyRoyale maskine nedsætter broderitiden med 20% eller mere - så du kan spare tid på hvert eneste broderi.

Størrer broderiområde.
Designer Ruby Royale har det største broderiområde i sin klasse, så du kan spektakulære motiver med kun én rammeopspænding.

Stort syområde.
Syområdet er designet til store projekter og giver ubegrænset muligheder.

Se mere om maskinen på:
https://www.youtube.com/watch?v=qi7YcZLiuMY

Og på: http://husqvarnaviking.com/da-DK/Maskiner/DESIGNER-RUBY-Royale#/